"Sláva vítězům"

   Normálně se ještě přidává - "čest poraženým". Ale ať jsem hledal, jak jsem hledal, žádné poražené jsem nenašel. Ať jsem otevřel kterékoliv výsledky www.moraviangolf.cz, byli na ní samí vítězové. A to je za námi teprve kvalifikace. Finále se přiblížilo na dosah a nezbývá než si vsadit na celkového vítěze.

   Mým tajným tipem jsou Pavel Vidura s Romanem Novotným. Především proto, že mě Pavel trpělivě učil filozofii golfu a byl jedním z mých prvních vzorů ještě v minulém století. Když vezmu do úvahy, jak dlouho už golf hraje, je jasným kandidátem na bednu. Druhým tipem by mohl být Petr Štursa. I kdybych zapomněl na všechny jeho skvělé výsledky, které v Moravian Championshipu hromadí jeden za druhým, nemůžu zapomenout, na to jaké je dítě štěstěny, která mu nepřestává přát. V Šilheřovicích byl letos 4. V Austerlitzu s Hankou Slezáčkovou postoupil do finále a vyhrál kde co, včetně žabičky v tombole. No a v Třinci se mu podařilo vyhrát nearest to the Pin. Prostě všestranný hráč a ideální tip na vítěze. A co teprve Pavel Michálek nebo Plucarovi chlapi. Jeden vedle druhého potenciální vítězové.

   I kdybych bral všechny účastníky jednoho po druhém, myslím, že u každého bych našel několik důvodů, pro které by mohli finále vyhrát. Ale vím, že ke golfu patří pokora a ne pýcha, přestanu předpovídat a přeji do finále všem, aby byli vítězi ať už oficiálně, nebo alespoň sami před sebou.

Zdraví vás Pepa